И така.Сече ми пътя един мишок и за да не се натреса у задницата му -спирачки,рязко в дясно през бордюра и джантата даде фира.На таблото светна дюзата и код ключа.Слязох да го питам оня що така,ама избяга.Както и да е.Като я запалих после кода угасна,но дюзата продължи да свети и двигателя претрака като от биелни лагери.Само че не трака постоянно,а спорадично-това на празен ход.На ход същата работа.Картера е здрав,налягане на маслото има.Сега питанката ми е възможно ли е някоя ролка да се е предала в следствие на удара,щото от удар лагери да мръднат не ми се връзва някак си.А да, за 155 2.0 16V става въпрос
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тропане в двигателя след удар
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kendo Покажи съобщениеИ така.Сече ми пътя един мишок и за да не се натреса у задницата му -спирачки,рязко в дясно през бордюра и джантата даде фира.На таблото светна дюзата и код ключа.Слязох да го питам оня що така,ама избяга.Както и да е.Като я запалих после кода угасна,но дюзата продължи да свети и двигателя претрака като от биелни лагери.Само че не трака постоянно,а спорадично-това на празен ход.На ход същата работа.Картера е здрав,налягане на маслото има.Сега питанката ми е възможно ли е някоя ролка да се е предала в следствие на удара,щото от удар лагери да мръднат не ми се връзва някак си.А да, за 155 2.0 16V става въпрос
Преди време мои познат си пали колата с дърпане и след като запали нещо не работеше адекватно, беше прескочил ангренажния ремък!! Може ли да го провериш и при теб дали е наред?!sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Първоначално публикувано от kendo Покажи съобщениеВ интерес на истината от към главата се чува тракането.Но ако е прескочил ремъка не трябва ли да трака постоянноsigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
То по принцип знаеш как е вариатора на 16ките.Моя си се обаждаше при палене.Първо ремъка ще прегледам.Тая с баланс валове,ЕГРи и ред други простотии по мотора,да се чуди човек от де може да му дойде грижата.Как ми се искаше един двулитров ризник пак да взема,ама на свършване са пущинитеAlfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT
Comment
-
Така,значи ситуацията е следната:Колянов вал-3 десети отклонение на средния лагер,блок-с дупка над картера,биелата се вижда на какво прилича.Общо-взето мотора е леш.Та в този дух моля за помощ.Ако някой може да ми помогне с пети за зацепване.Плащам наем,черпя или каквото там се сетите.Alfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT
Comment
Comment